Locatie Klepelhoek
Zinvolle én uitdagende dagbesteding

ACTIVITEITENAANBOD

 

Samen Precies Goed is een zelfstandig bedrijf en wij zijn onderaannemer bij De Loods Zorg, Den Dolder. Dat betekend dat je met een WMO-indicatie bij ons aan de slag kunt, de contracten lopen dan via De Loods Zorg. Ook met een Persoonsgebonden Budget of als je zorg van een andere organisatie ontvangt kun je bij ons aan de slag, we helpen je graag hiermee.


# Taak- en klusgroep; samen met jou gaan we op zoek naar "stageplekken" bij bedrijven. Dat kan werk zijn bij een garage, bouwbedrijf, hovenier of iets waar jezelf heel graag wil werken.

# Een personenbus ombouwen naar een camper; op locatie bouwen we een bus om naar een camper, we maken een nieuw interieur met kasten en een bed en laten hem daarna keuren door de RDW.

# Industrieel werk; op locatie gaan we industrieel werk verzorgen voor andere bedrijven. Dan moet je denken aan producten stickeren, inpakken, tellen enz.

# Creatieve opdrachten; vogelhuizen, insectenhotels, papier maché en andere leuke projecten maken in opdracht van anderen, voor onze webshop én onze eigen winkel.

# Houtafdeling; hier maken we stoere dingen zoals zadelkasten, buitenkeukens, lampen en nog veel meer. We gaan ze maken in opdracht van anderen en voor de webshop.

# Papierprikken; lekker buiten werken, andere mensen ontmoeten, troep opruimen en goed bezig zijn voor het milieu.

# Groenonderhoud; snoeien, onkruid wieden maar ook stekken en verzorgen van planten die we zelf gaan verkopen in onze winkel en webshop.

# Paarden verzorgen; kammen en borstelen, mesten en voeren en dat gaan we doen op een boerderij waar een kudde hele mooie Noorse Fjorden staan.

# Knaagdieren vakantieopvang; als de baasjes op vakantie gaan kunnen wij mooi hun cavia's en/of konijnen opvangen en verzorgen.

# Terras vijvers bouwen; voor de kleine tuinen bouwen we mini vijvers. Op een pallet bouwen we een vijvertje met een waterval en planten. We gaan ze verkopen in de webshop of maken ze in opdracht.

# Hond uitlaatservice; elke dag hebben we plek voor 1 hond. Die gaan we borstelen, aaien en natuurlijk lekker mee wandelen.


Wil jij graag iets anders doen ? Vertel het ons !

René
10-10-22 11:17:33
Kom jij alleen je bed uit voor een hele andere activiteit ? Laat het ons weten dan gaan we samen kijken wat er mogelijk is. 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram