Locatie Klepelhoek
Zinvolle én uitdagende dagbesteding

Voor zorgverleners

Deze pagina is voor zorgverleners, ouders en 1e contactpersonen.

Hier vind u uitgebreide informatie over onze activiteiten en onze werkwijze.

Het vinden van de juiste dagbesteding voor cliënten is vaak een enorme puzzel. Complexe zorgvragen en daardoor simpelweg niet de goede werkplek kunnen vinden komen nog te vaak voor. Cliënten ondervinden hier dagelijks de nadelen van en voelen zich vaak niet gewaardeerd. Samen kunnen we hier een positieve verandering in teweeg brengen.

Onze visie is dat het verzorgen van een zinvolle daginvulling staat of valt met het feit dat er een heldere communicatie is tussen wonen en dagbesteding. Daarom maken wij ook gebruik van het Cliendo rapportagesysteem wat zorgverleners van wonen in staat stelt te rapporteren en mee te lezen met de rapportage van dagbesteding. Hierdoor worden de lijnen korter en zijn we in staat optimaal te anticiperen op elke situatie omtrent een client en daar onze activiteiten op aan te passen.

Is een cliënt zelf niet in staat om van en naar de dagbestedingslocatie te komen dan kan Samen Precies Goed hierin wellicht een rol spelen door eigen vervoer in te zetten.

Daarnaast is er een computer en tablet aanwezig om medicatie af te kunnen tekenen. Wonen en/of zorgverlener is verantwoordelijk voor het verstrekken van toegangscodes. Aangezien onze cliënten van diverse plekken komen is het onmogelijk voor ons om hierin 1 systeem te hanteren. Handmatig aftekenen is ook mogelijk, daarvoor neemt de cliënt zelf een deellijst mee.

Uiteraard werken we gezond en veilig, hiervoor is een RI&E opgesteld welke op ons kantoor inzichtelijk is en wordt bijgewerkt wanneer noodzakelijk.

Samen Precies Goed  doet haar uiterste best om het beste in mensen naar boven te halen. Soms lukt dat even niet en kun je daar zelf weinig aan doen. Daarom zijn we aangesloten bij een vertrouwens-/klachtencommissie, deze commissie is er speciaal voor cliënten. Om contact op te nemen met een vertrouwenspersoon-/klachtencommissie klik je hier.

Samen Precies Goed heeft een formulier gemaakt voor het melden van incidenten,  Dit formulier is terug te vinden in ons handboek en zullen we overhandigen bij elke intake. Dit formulier gaat over (bijna) fouten, (bijna) ongelukken, agressie, discriminatie en geweld.

 # Taak- en klusgroep; samen met jou gaan we op zoek naar "stageplekken" bij bedrijven. Dat kan werk zijn bij een garage, bouwbedrijf, hovenier of iets waar jezelf heel graag wil werken.

# Een personenbus ombouwen naar een camper; op locatie bouwen we een bus om naar een camper, we maken een nieuw interieur met kasten en een bed en laten hem daarna keuren door de RDW.

# Industrieel werk; op locatie gaan we industrieel werk verzorgen voor andere bedrijven. Dan moet je denken aan producten stickeren, inpakken, tellen enz.

# Creatieve opdrachten; vogelhuizen, insectenhotels, papier maché en andere leuke projecten maken in opdracht van anderen, voor onze webshop én onze eigen winkel.

# Houtafdeling; hier maken we stoere dingen zoals zadelkasten, buitenkeukens, lampen en nog veel meer. We gaan ze maken in opdracht van anderen en voor de webshop.

# Papierprikken; lekker buiten werken, andere mensen ontmoeten, troep opruimen en goed bezig zijn voor het milieu.

# Groenonderhoud; snoeien, onkruid wieden maar ook stekken en verzorgen van planten die we zelf gaan verkopen in onze winkel en webshop.

# Paarden verzorgen; kammen en borstelen, mesten en voeren en dat gaan we doen op een boerderij waar een kudde hele mooie Noorse Fjorden staan.

# Knaagdieren vakantieopvang; als de baasjes op vakantie gaan kunnen wij mooi hun cavia's en/of konijnen opvangen en verzorgen.

# Terras vijvers bouwen; voor de kleine tuinen bouwen we mini vijvers. Op een pallet bouwen we een vijvertje met een waterval en planten. We gaan ze verkopen in de webshop of maken ze in opdracht.

# Hond uitlaatservice; elke dag hebben we plek voor 1 hond. Die gaan we borstelen, aaien en natuurlijk lekker mee wandelen.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram