Locatie Klepelhoek
Zinvolle én uitdagende dagbesteding

TAAK & KLUSGROEP.

 

Samen met jou gaan we op zoek naar "stageplekken" bij bedrijven. Dat kan werk zijn bij een garage, bouwbedrijf, hovenier of iets waar jezelf heel graag wil werken.

Onze locatie is gevestigd op een bedrijventerrein met verschillende andere bedrijven. Met die andere bedrijven gaan we in gesprek om te kijken of daar een werkplek is voor jou.

Vinden we een plek dan krijg je veel meer regie over je eigen daginvulling, de werkzaamheden sluiten aan bij wat je leuk vind waardoor je weer met plezier naar je werk gaat. Daarnaast is het ook een uitbreiding van je sociale netwerk want je ontmoet andere mensen.

Wat voorbeelden; bij een garagebedrijf zou je aan de slag kunnen met bijvoorbeeld de werkplaats netjes houden, assisteren bij werkzaamheden aan auto's, stofzuigen en poetsen enz. Werk je nou bij een bouwbedrijf dan kun je daar helpen met bouwwerkzaamheden, materialen sorteren en opruimen en andere klussen. Bij weer een ander bedrijf zoals bijvoorbeeld een webshop kun je orders uitzoeken en inpakken, schoonmaken en bezorgen. Zoals je ziet is er bij elk bedrijf wel iets te doen wat bij jou past. 

Natuurlijk sturen we je er niet alleen heen, samen met jou maken we een plan en coachen je waar nodig is. Na een bepaalde periode gaan we samen met het bedrijf in gesprek en bespreken we of er een vaste aanstelling voor je mogelijk is. Zo weet je zeker dat je elke dag een goede reden hebt om je bed uit te komen en met plezier naar je werk te gaan. 


Dit vind ik leuk werk ! Hier wil ik meer over weten !
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram