Locatie Klepelhoek
Zinvolle én uitdagende dagbesteding

MISSIE

Samen hebben wij ruim 40 jaar ervaring in de gezondheidszorg, zowel op het gebied van wonen als dagbesteding. In die 40 jaren hebben we veel geleerd, onwijs mooie dingen gezien maar ook zaken voorbij zien komen waarbij onze vraagtekens steeds groter werden. Het starten van onze eigen dagbestedings locatie was een logische stap om hier verandering in te brengen. 

Samen Precies Goed heeft als missie dagbesteding aan te bieden door middel van uitdagende en stimulerende activiteiten waardoor cliënten 's morgens graag hun bed uitkomen en aan het eind van de dag met een goed gevoel naar huis gaan. We voorzien daarmee in de behoefte van cliënten om een zinvolle en uitdagende dagbesteding te kunnen bezoeken met als doel dat cliënten groeien in diverse opzichten en wellicht kunnen participeren in het reguliere arbeidsproces. 

We stappen maar al te graag af van de traditionele dagbesteding activiteiten. We bieden een afwisselend programma wat zorg draagt voor veel positieve ervaringen voor de client. Leren door te doen, de ruimte te ervaren dat je fouten mag maken omdat je hiervan leert want samen pakken we de draad gewoon weer op. Vanaf het moment van binnenkomst werken we aan inclusie, gewoon meedoen en erbij horen, iedereen heeft recht op  eigen regie.

Vaak weten cliënten zelf niet goed wat ze echt heel leuk vinden om te doen en/of te leren, door onze ervaring kunnen wij die begeleiding bieden die daarvoor nodig is. De afwisseling van binnen- en buitenactiviteiten maakt het leuk om aan de slag te gaan, je daginvulling wordt een stuk intensiever maar zeker ook veel aangenamer. Het werken met cliëntgerichte doelen en onze werkwijze gaan ervoor zorgen dat cliënten met plezier komen werken en (weer) mee kunnen doen in de samenleving.

Wie zijn wij ?

Marieke
René


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram