Locatie Klepelhoek
Zinvolle én uitdagende dagbesteding

BUS OMBOUWEN NAAR EEN CAMPER

Een bus ombouwen naar een echte camper, met een keukentje, een kraan, kastjes en een bed ... hoe cool is dat !

Dit is een groot project waar je, samen met anderen, langere tijd mee bezig bent. Er moet heel veel gebeuren en er zijn heel veel verschillende werkzaamheden. Het leuke daarvan is dat je ook enorm veel leert.

Eerst halen we alles wat niet nodig is uit de bus om daarna weer rustig en netjes alles in te bouwen. Er moet een nieuwe vloer in, er moeten leidingen gelegd worden voor het water en de elektriciteit. We gaan dus meten, passen, zagen, boren, schroeven, schilderen enz enz.

Verder isoleren we de wanden, zagen we gaten in de carrosserie om er ramen in te zetten, maken we slimme kasten waar je een bed van kunt maken en bouwen we een keukenblok in. Ook werken we aan de buitenkant van de bus, spuiten in kleur, maken een luifel vast en poetsen hem netjes op.

Als het hele project klaar is gaat de bus naar de RDW voor een keuring. Daarna kunnen we de bus verhuren waar je ook weer veel van kunt leren; telefoon/mail beantwoorden, inplannen van verhuur, uitleg geven bij verhuur en controleren of alles nog heel als de camper wordt teruggebracht.

Een superleuk en leerzaam project !


Dit vind ik leuk werk ! Hier wil ik meer over weten !
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram