Locatie Klepelhoek
Zinvolle én uitdagende dagbesteding

JIJ ZOEKT LEUK WERK ? WIJ HEBBEN HET !


Dagbesteding Samen Precies Goed, Maar dan nét even anders !

Ben jij het thuis op de bank hangen en je hele dagen vervelen ook zo zat, dáár kunnen wij wel wat mee.

Wij hebben speciaal voor jou een cool, afwisselend én uitdagend activiteiten aanbod gemaakt !

Wat dacht je van een bus ombouwen naar een camper ?

Misschien werk je graag met paarden   of met honden of reptielen ?

Of ben je gewoon op zoek om bepaalde dingen te leren ? .... jij weet wat je leuk vind en wij helpen je graag om een zinvolle daginvulling te vinden !


We hebben een super tof activiteiten programma gemaakt waar echt iets bij zit wat jij leuk gaat vinden ! 

We werken binnen op locatie, buiten in de frisse lucht of we helpen je met een baan zoeken binnen een ander bedrijf.

Nieuwsgierig ? Lees lekker verder en we spreken je vast binnenkort !

Samen Precies Goed is een zelfstandig bedrijf en wij zijn onderaannemer bij De Loods Zorg, Den Dolder. Dat betekend dat je met een WMO-indicatie bij ons aan de slag kunt, de contracten lopen dan via De Loods Zorg. Ook met een Persoonsgebonden Budget of als je zorg van een andere organisatie ontvangt kun je bij ons aan de slag, we helpen je graag hiermee.

Ben jij nu al enthousiast of gewoon nieuwsgierig geworden of onze dagbesteding past bij jou ? Klik dan hier onder voor meer informatie of maak een afspraak om eens langs te komen om te kijken. Je bent van harte welkom, we beantwoorden al je vragen en laten je graag alles zien !

Ik zoek dagbesteding


Atelier- en KunstRoute 2024 Leusden - Woudenberg

De Atelier- en KunstRoute 2024 wordt gehouden op zaterdag 8 en zondag 9 juni. Bij Samen Precies Goed ben je van harte welkom om de werken van onze kunstenaars te komen bezichtigen. We zijn open van 12.00 tot 17.00 uur.
Tijdens de Atelierroute zijn wij Atelier 5


Kunstenaars Samen Precies Goed

Nieuwe aanmeldingen 

Ben (of ken) je iemand uit Leusden (of omgeving) die op zoek is naar een leuke dagbesteding stuur ons dan een appje, mail of bel even. Op afspraak binnenlopen kan altijd, koffie en thee staan klaar en neem vooral je (ambulant) begeleid(st)er mee, we geven graag een rondleiding !

Nieuws - Updates - Projecten

We bieden een groot activiteitenaanbod dus elke dag kan er zomaar compleet anders uitzien. Om jullie een beeld te geven van onze dagelijkse bezigheden gaan we hieronder (bijna) alles vertellen wat we zoal gedaan hebben met natuurlijk foto's en filmpjes erbij.


Meest recente 5 inzendingen

  • Vrijdagmiddagborrel @Fonzie Spelcircuit
  • Samenwerking met Vlonderbloembak.nl
  • Atelierroute 2024 - Nieuwe Instagram account dieren - Paardenproject
  • Update webshop - iedereen lekker aan de slag - héél fijn allemaal !
  • Feest ! 1 jarig bestaan Samen Precies Goed

2023-02-25

Camper bouwen

Gelukt ! Na lang zoeken en wat toevalligheden komt alles bij elkaar; een fantastische Bedford camper en een KIP Greyline caravan. Beide zijn oldtimer en daar gaan we komende maanden enorm veel plezier aan beleven. Beide worden eerst compleet gestript om vervolgens weer op gebouwd te worden. Dát is leuke dagbesteding ! Heel veel zin in om met een geweldige club mensen hiermee aan de slag te gaan !

Camper SamenPreciesGoed.jpgWoon jij in Leusden/Amersfoort of omgeving en lijkt het je leuk om hiermee ook aan de slag te gaan om er weer een fantastische camper van te maken ? Neem dan contact met ons op dan gaan we kijken hoe jij dagbesteding kunt gaan afnemen bij ons.

Samen Precies Goed - 16:10:41 @In samenwerking met:


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram